Wie we zijn

NLVO Advies B.V. is opgericht door Jan van Oosterhout. Na 16 jaar binnen de aannemerij te hebben gewerkt is de keuze gemaakt om een Arbo en Milieu advies bureau te starten. Ik studeerde aan de Hogeschool Management Economie en Recht te ’s-Hertogenbosch en volgde de studie Post HBO Hogere Veiligheidskunde en de Post HBO Arbeidshygiene.                        

Oorsprong
In 2000 ben ik begonnen bij een aannemer en ontdekte ik de brede scope van de bouwsector. Vanaf dat moment werd ik gegrepen door enthousiasme voor het vak. Door werkverbanden in diverse disciplines, zoals sloop, asbest, bodem, afval en milieu werd mijn kader compleet. Door mijn jaren lange ervaring in verschillende disciplines spreek ik de taal, beweeg ik mij op het grensvlak van deze disciplines hetgeen maakt dat het onverwachte zichtbaar kan worden.

Heden
Het vertalen van gebruikerswensen tot een passend ontwerp is één van de elementen die mij drijft. Passie voor het vak en de interactie met mensen maken mijn dagelijks werk tot een fantastische uitdaging. Niets is mooier dan mét mensen iets concreets maken vóór mensen. Dit begint met verantwoordelijkheid willen dragen, gekoppeld aan een integrale aanpak. Pas dan is het mogelijk om een nieuwe beweging in gang te zetten. Het verbinden van mensen en ideeën tot een haalbare visie is fascinerend.

Toekomst?
Mijn beeld van de toekomst zal altijd dynamisch zijn. Zo zal ik mij blijven ontwikkelen, leren van nieuwe projecten en mij alert opstellen in de maatschappij. Uiteraard met de focus op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voor de daadwerkelijke eindgebruiker.